Foto Club Iris

From the blog

Gamen? De redenen waarom je het zou moeten doen

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het gamen is. Je kent een groot aantal spellen die je graag doet, zoals de bubble shooter spellen. Maar niet alleen het grote aanbod zorgt er voor dat mensen graag blijven gamen, het gaat er juist om dat je zelf in gaat zien waarom je moet gaan gamen, vijf redenen waarom jij zou moeten gamen:

  1. Gamen is sociaal, als je kiest voor online games zoals de drie op een rij spelletjes dan ben je sociaal bezig want je kunt namelijk een tegenstander hebben waar je live mee kunt chatten.
  2. Er zijn veel spelmogelijkheden als het over gamen gaat, je hoeft je nooit te vervelen.
  3. Je kunt gamen wanneer je maar wil, dag en nacht kun je de games spelen.
  4. Het doorzettingsvermogen wordt bevorderd als je gaat gamen. Een game is vaak uitdagend en deze zorgt er voor dat je verder gaat spelen. Je wilt namelijk je doel behalen en een level verder komen.

Games bevorderen het ruimtelijk inzicht, maar ook de oog-hand coördinatie. Ook je reactievermogen kan ineens met sprongen vooruit gaan als je meer gaat gamen, je moet namelijk goed opletten en vaak snel handelen anders is de computer of je tegenstander je voor.

Have your say