Foto Club Iris

From the blog

Wat doe jij met je mooiste foto’s?

canvas_foto

Nee persoonlijk vind ik de wereld met foto’s een stuk kleurrijker en toegankelijker voor de medemens. Immers voegen afbeeldingen en foto’s vaak net dat beetje extra toe. Vroeger was het bijzonder om een camera te hebben en werd dit beschouwd als een luxegoed. Tegenwoordig beschikt vrijwel iedereen over meerdere camera’s. In vrijwel elke laptop zit tegenwoordig een camera ingebouwd, daarnaast beschikken veel mensen over een tablet die vaak ook uitgerust zijn met camera’s en laten we onze smartphone niet vergeten.

Samenvattend kunnen we dus zeggen dat we eigenlijk altijd in staat altijd en overal waar we zijn foto’s te maken. Als je nagaat hoeveel mensen er in de wereld dus foto’s maken en deze allemaal bij elkaar optellen resulteert dat in ontelbaar beeldmateriaal. Maar hoeveel van deze foto’s gebruiken we nou ook echt met speciale doeleinden?

Een foto in een fotoalbum plakken is tegenwoordig zo 2010. Er zijn immers ontzettend veel leuke nieuwe technieken die het mogelijk maken om originele dingen te doen met je foto’s zoals bijvoorbeeld je foto’s afdrukken op een doek. Vind je dat ook nog te voorspelbaar? Dan zijn er genoeg andere opties waarin jij je foto’s kunt verwerken kijk ter inspiratie eens op www.hema.nl en klik op de fotoservice.

Have your say